11902469_955728321150209_1145358594966158821_n

Mali i Dajtit: çdo vit e më i pisët. ANEP, ambjentalistët mbledhin 100 thasë me mbeturina

ANEP- Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit organizoj me 26.08.2015 “Keep Dajti Mountain Clean” në kuadër të Ditës Botërore të Maleve të Pastra. Ky ishte viti i tretë që Anep organizon aktivitete të ndryshme në kuadrin e kësaj dite, … Continue reading

10489827_914054975317544_8430651243784525652_n

Koncert Simfonik i Orkestrës së RTSH-së-Dita Botërore e Mjedisit.

Në Kuadër të Ditës Botërore të Mjedisit u organizua dje një Koncert Simfonik nga Orkestra e RTSH-së në sallën e Akademisë së Arteve. Harmonia që ofron muazika na kujton që duhet te jemi bashkë, të kordinuar dhe të vendosur për … Continue reading

IMG_6274

Earth Hour Albania 2015

Që nga viti 2007 kur Ora e Tokës u iniciua nga WWF Australia vetëm ne Sidnej, tashmë në 2015 jane 2 miliarde njerez nga 7.000 qytete ne 172 shtete të planetit. Ky është viti i 7-të që ANEP-Shoqata Për Politika … Continue reading

1896888_411749135653228_7151511334417962067_n

Earth Hour 2015- Pankarta e premtimeve.

Vullnetarët e ANEP në bashkëpunim me Gjimnazin “Ibrahim Rugova” promovuan me 19.03.2015 Orën e Tokës. Ata mblodhën shumë nënshkrime nga nxënësit dhe stafi i gjimnazit si premtim jo vetëm për pjesmarrje në ngjarjen simbolike të 28 marsit, por që do përdorin … Continue reading

flashmob

Earth Hour Albania 2015 – Flashmob

  ANEP-Shoqata Për Politika të Reja të Mjedisit, LoveAnd Dance KurseKercimi Timeless Events dhe Shkolla “Pjetër Budi” tek Sheshi Nënë Tereza në kuadrin e Earth Hour organizuan një Flashmob me 27.03.2015. Earth Hour është një lëvizje pozitive dhe si e tillë Ne … Continue reading

10983426_397171683777640_616873637964436708_n

Lorgo e Earth Hour me 60 cifte me veshje cermonie martesore

Në bashkëpunim me ”Love And Dance” me 14 shkurt 2015 realizuam logon e Earth Hour me 60 cifte të veshur me veshje cermonie martesore në ambjentet e City Park për të tërhequr vëmendjen e njerzve dhe për të përcjellur mesazhin “Ashtu sic … Continue reading

10952422_846440375412338_1339129918650324289_n

“Mjedisi i pastër sot shëndet i mirë nesër”

Vullnetaret e ANEP ne bashkepunim me Gjimnazin “Ibrahim Rugova” Kamez organizuan me 24.01.2015 aktivitetin “Mjedisi i pastër sot shëndet i mirë nesër” Ky aktivitet kishte si qellim ndergjegjesimin e nxenesve ne mbajtjen paster te ambjenteve te perbashketa ne vecanti dhe … Continue reading

ANEP_Reciklimi_Fletepalosje_15x15cm_Cover_bCover_DRAFT
1378225_603265533063158_291553404_n

“Nxitja e rritjes së vullnetarve për ndarjen e letrës në Fakulte dhe shkolla”

ANEP mbështetur nga REC Albania dhe financuar nga Qeveria Suedeze për 7 muaj  realizoj projektin “Nxitja e rritjes së vullnetarve për ndarjen e letrës në Fakulte dhe shkolla”Qëllimi i Projektit ishte te nxitet ndarja e letrës në burimObjektivat e Projektit: - Rritjen e vullnetarizmit … Continue reading

1620622_766198083436568_9149841557208024827_n

Dita Boterore e Maleve te Pastra

“ KEEP YOUR MOUNTAINS CLEAN ” ishte aktiviteti i rradhës që ANEP (Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit) per te dytin vite realizoj në kuadër të Ditës Botërore të Maleve të Pastra. Ditën e marte me 26 gusht 2014 … Continue reading