ANEP organizoi një aksion mjedisor për pastrimin e Malit të Dajtit

“ KEEP YOUR MOUNTAINS CLEAN AND GREEN ” ishte aktiviteti i rradhës, që ANEP (Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit) realizoi në kuadër të Ditës Botërore të Maleve të Pastra. Ditën  e hënë, më 26 gusht 2013 ANEP organizoi një … Continue reading

6

I LOVE RECYCLE

” I Love Recycle” ishte projekti i rradhës i ANEP (Shoqata për Politika të Reja Mjedisore). Ky projekt u realizua në bashkëpunim me Qendrën e Gjuhëve të Huaja “Hasan Prishtina” në Kamëz. Aktiviteti u realizua ditën e shtunë më datë … Continue reading

phoca_thumb_l_zagreb_esd_12

ANEP merr pjesë në trajnimin “ Roli kryesor i arsimit në politikat e zhvillimit të qëndrueshëm në Mesdhe” në Zagreb

“ Roli kryesor i arsimit në politikat e zhvillimit të qëndrueshëm në Mesdhe”   ANEP- Shoqata për Politika të Reja Mjedisore, u ftua në dt. 17- 18 qershor 2013 nëZagrebnga Horizon 2020- Capacity Building/Mediterranean Environment Programme, për të marrë pjesë … Continue reading

Anti_a_Logo_DRAFT

The Albanian Coalition, called Anti-A, is created to support the positioning of ROCA in COP6 international conference of Rotterdam Convetion

The Albanian Coalition, called Anti-A, is created to support the positioning of ROCA in COP6 international conference of Rotterdam Convetion Anti-a Coalition Share

Position-paper-ROCA-logo

ANEP is joining the campaign of ROCA coalition

ANEP is joining the campaign of ROCA coalition in order to do COP6 meeting in Rotterdam Conference. The countries should vote PRO to put inside the hazardous list the 5 substances that already used in developing countries and including states … Continue reading

DSC_0065

Promovim i Monografisë “Amianti/azbesti, ky vrasës i heshtur kancerogjen. Emergjenca “amiant” në Shqipëri” – në sallen e Akademisë së Shkecave të RSH

  Shoqata Për Politika të Reja të Mjedisit (ANEP) prezantoi me 29.01.2013 në sallën “Aleks Buda”, tek Akademia e Shkencave, studimin monografik “Amianti/Azbesti, vrasësi i fshehtë kancerogjen/Emergjenca “AMIANT“ në Shqipëri” Monografia e parë unike në vend është  sjellë nga autorët: … Continue reading

brochure-1

ANEP: lobimi per korsite e biçikletave ne Tirane qe ne vitin 2007

Shkarko broshuren Z. Kryetar i Bashkisë, 2000 të rinj të Tiranës… Botuar ne gazeten PANORAMA, 15 Gusht 2008 Dr. Romeo HANXHARI I nderuar zoti Kryetar i Bashkisë, ndoshta nuk është momenti më i përshtatshëm “politik” për t’ju shkruar publikisht për … Continue reading

1

ANEP denoncon e vetme dhe publikisht zhdukjen e Plazhit te Ri afer Portit te Vlores, gusht 2012

ANEP denoncon e vetme dhe publikisht zhdukjen e Plazhit te Ri afer Portit te Vlores, gusht 2012 Requiem. Vdiq një plazh në Vlorë. Ne Vlorë vdiq një plazh. …Ishte me rërë, ishte i ri. Dhe ashtu quhej, “plazhi i ri”. … Continue reading