11902469_955728321150209_1145358594966158821_n

Mali i Dajtit: çdo vit e më i pisët. ANEP, ambjentalistët mbledhin 100 thasë me mbeturina

ANEP- Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit organizoj me 26.08.2015 “Keep Dajti Mountain Clean” në kuadër të Ditës Botërore të Maleve të Pastra. Ky ishte viti i tretë që Anep organizon aktivitete të ndryshme në kuadrin e kësaj dite, … Continue reading

11329965_968550353169636_8156881833565525822_n

Muri i Endrrave-Dita Botrore e Mjedisit

Me 4 qershor 2015 ANEP ne bashkepunim me Ecovolis, ne kuader te Dites Boterore te Mjedisit organizuan “Muri i Endrrave”. Ku ne murin e improvizuar ne Bulevardin “Deshmoret e Kombit” u ftuan qytetare te ndryshem te shkruanin endrrat e tyre … Continue reading

10489827_914054975317544_8430651243784525652_n

Në Kuadër të Ditës Botërore të Mjedisit u organizua dje një Koncert Simfonik nga Orkestra e RTSH-së në sallën e Akademisë së Arteve. Harmonia që ofron muazika na kujton që duhet te jemi bashkë, të kordinuar dhe të vendosur për … Continue reading

11076167_932135840144421_1508684979946475240_n

Ora e Tokes 2015

Që nga viti 2007 kur Ora e Tokës u iniciua nga WWF Australia vetëm ne Sidnej, tashmë në 2015 jane 2 miliarde njerez nga 7.000 qytete ne 172 shtete të planetit. Ky është viti i 7-të që ANEP-Shoqata Për Politika … Continue reading

10983426_397171683777640_616873637964436708_n

Lorgo e Earth Hour me 60 cifte me veshje cermonie martesore

Në bashkëpunim me ”Love And Dance” me 14 shkurt 2015 realizuam logon e Earth Hour me 60 cifte të veshur me veshje cermonie martesore në ambjentet e City Park për të tërhequr vëmendjen e njerzve dhe për të përcjellur mesazhin “Ashtu sic … Continue reading

ANEP_Reciklimi_Fletepalosje_15x15cm_Brenda_DRAFT
1378225_603265533063158_291553404_n

“Nxitja e rritjes së vullnetarve për ndarjen e letrës në Fakulte dhe shkolla”

ANEP mbështetur nga REC Albania dhe financuar nga Qeveria Suedeze për 7 muaj  realizoj projektin “Nxitja e rritjes së vullnetarve për ndarjen e letrës në Fakulte dhe shkolla”Qëllimi i Projektit ishte te nxitet ndarja e letrës në burimObjektivat e Projektit: - Rritjen e vullnetarizmit … Continue reading

1620622_766198083436568_9149841557208024827_n

Dita Boterore e Maleve te Pastra

“ KEEP YOUR MOUNTAINS CLEAN ” ishte aktiviteti i rradhës që ANEP (Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit) per te dytin vite realizoj në kuadër të Ditës Botërore të Maleve të Pastra. Ditën e marte me 26 gusht 2014 … Continue reading

ANEP organizoi një aksion mjedisor për pastrimin e Malit të Dajtit

“ KEEP YOUR MOUNTAINS CLEAN AND GREEN ” ishte aktiviteti i rradhës, që ANEP (Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit) realizoi në kuadër të Ditës Botërore të Maleve të Pastra. Ditën  e hënë, më 26 gusht 2013 ANEP organizoi … Continue reading

6

I LOVE RECYCLE

” I Love Recycle” ishte projekti i rradhës i ANEP (Shoqata për Politika të Reja Mjedisore). Ky projekt u realizua në bashkëpunim me Qendrën e Gjuhëve të Huaja “Hasan Prishtina” në Kamëz. Aktiviteti u realizua ditën e shtunë më datë … Continue reading