lr_En_glow_hzA1_2015

Pyetje te bera me shpesh mbi Earth Hour 2015

RRETH EARTH HOUR Cfare eshte Earth Hour? Earth Hour eshte nje levizje mjedisore globale e WWF. Si nje nga fushatat e para te ndryshimit te klimes, eshte rritur nga nje event simbolik ne vetem nje qytet ne levizjen baze me … Continue reading

1

ORA E TOKËS DHE SFIDA PËR NDRYSHIMIN E NDRYSHIMEVE KLIMATIKE

Më 25 shkurt 2015, Ora e Tokës, fillon ndërmarrjen e sfidës mjedisore më të madhe të vitit , duke u fokusuar në problemin mbarëbotëror aktual -  ndryshimi i klimës. Kjo lëvizje botërore, ka si synim këtë vit, të ngrejë zërin … Continue reading

1

ANEP i bashkohet nismes Ta Pastrojmë Shqipërin

ANEP-Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit iu bashkua nismës “Ta Pastrojmë Shqipërin” organizuar nga Green Line. Aksioni filloi në orën 09:00 dhe u shtri në  zonën e Medreses duke përfshirë shumë vullnetarë të cilët grumbulluan më shumë se 80 thasë me mbetje … Continue reading

1

Gjykata Braziliane: Eterniti duhet të paguajë!

Gjykata Braziliane: Eterniti duhet të paguajë! nga Laurie Kazan-Allen Javën e kaluar gjyqtari Raquel Gabai de Oliveira i Gjykatës së Punës nr. 9 në Sao Paulo, vendosi që Shoqata Eternit, duhet të paguajë shpenzimet e kujdesit shëndetësor të ish-punëtorëve të … Continue reading

Anti_a_Logo_DRAFT

“KRIJOHET KOALICIONI SHQIPTAR ANTI-A NE PERKRAHJE TE POZICIONIMIT NDERKOMBETAR ROCA PER NE KONFERENCEN COP6 TE KONVENTES SE ROTERDAMIT”

  Krijohet koalicioni shqiptar Anti-a ne perkrahje te pozicionimit nderkombetar ROCA per ne Konferencen COP6 te Konventes se Roterdamit Anti-a Coalition Anti-a Coalition Share

Anti_a_Logo_DRAFT

Logoja e re e Koalicionit Anti-A

Kjo është logoja e re e Koalicionit Anti-A. Iniciator dhe kryesues i koalaicionit ANEP Shoqatat që bëjnë pjesë në këtë Koalicion janë: 1. Shoqata e Mbrojtjes së Peizazheve Natyrore në Shqiperi 2.Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare në Shqiperi 3.SEEP në Vlorë 4. Instituti … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

Shoqata “Mbrojtja dhe Zhvillimi Mjedisor&Social – ILIRIA” në Tiranë i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A”

Shoqata “Mbrojtja dhe Zhvillimi Mjedisor&Social – ILIRIA” në Tiranë  i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A” të shoqatave mjedisore shqiptare, koalicion i cili do të shprehë përkrahjen e tij për ROCA Position Paper. ROCA po lobon që në … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

Shoqata “Lidhja Ekologjike” në Elbasan i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A”

Shoqata “Lidhja Ekologjike” në Elbasan i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A” të shoqatave mjedisore shqiptare, koalicion i cili do të shprehë përkrahjen e tij për ROCA Position Paper. ROCA po lobon që në takimin COP6 të Konferences … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

Shoqata Pro Mjedisit i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A”

Shoqata Pro Mjedisit  i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A” të shoqatave mjedisore shqiptare, koalicion i cili do të shprehë përkrahjen e tij për ROCA Position Paper. ROCA po lobon që në takimin COP6 të Konferences së … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

Shoqata e Zhvillimit te Burimeve Natyrore -Paper në Elbasan i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A”

Shoqata e Zhvillimit te Burimeve Natyrore -Paper në Elbasan  i bashkohet thirrjes së ANEP për organizimin e Koalicionit “Anti-A” të shoqatave mjedisore shqiptare, koalicion i cili do të shprehë përkrahjen e tij për ROCA Position Paper. ROCA po lobon që … Continue reading