pooo

Njoftim per Shtyp- JO NAFTËS – NDALO SHPIMIN NE DETIN ADRIATIK

JO NAFTËS – NDALO SHPIMIN NE DETIN ADRIATIK Një angazhim i përbashkët për të ardhmen e detit Adriatik Janë 29 makro- zona në një total prej 36.823 km2 për t’u investiguar për shpim të detit Adriatik kroat për kërkim të … Continue reading

lr_En_glow_hzA1_2015

Pyetje te bera me shpesh mbi Earth Hour 2015

RRETH EARTH HOUR Cfare eshte Earth Hour? Earth Hour eshte nje levizje mjedisore globale e WWF. Si nje nga fushatat e para te ndryshimit te klimes, eshte rritur nga nje event simbolik ne vetem nje qytet ne levizjen baze me … Continue reading

1

ORA E TOKËS DHE SFIDA PËR NDRYSHIMIN E NDRYSHIMEVE KLIMATIKE

Më 25 shkurt 2015, Ora e Tokës, fillon ndërmarrjen e sfidës mjedisore më të madhe të vitit , duke u fokusuar në problemin mbarëbotëror aktual -  ndryshimi i klimës. Kjo lëvizje botërore, ka si synim këtë vit, të ngrejë zërin … Continue reading

1

ANEP i bashkohet nismes Ta Pastrojmë Shqipërin

  ANEP-Shoqata për Politika të Reja të Mjedisit iu bashkua nismës “Ta Pastrojmë Shqipërin” organizuar nga Green Line. Aksioni filloi në orën 09:00 dhe u shtri në  zonën e Medreses duke përfshirë shumë vullnetarë të cilët grumbulluan më shumë se 80 thasë me … Continue reading

1

Brazilian Court: Eternit to Pay!

  Brazilian Court: Eternit to Pay! by Laurie Kazan-Allen   Last week Judge Raquel Gabbai de Oliveira of the 9th Labor Court in São Paulo ruled that Eternit, S.A. must pay the healthcare costs of former workers from its flagship … Continue reading

Anti_a_Logo_DRAFT

The Albanian Coalition, called Anti-A, is created to support the positioning of ROCA in COP6 international conference of Rotterdam Convetion

The Albanian Coalition, called Anti-A, is created to support the positioning of ROCA in COP6 international conference of Rotterdam Convetion Anti-a Coalition Share

Anti_a_Logo_DRAFT

The new logo of the Coalition Anti-A

This is the new logo of the Coalition of Anti-A. Koalaicionit initiator and chairman ANEP Associations that are part of the coalition are: 1. The Association for Natural Landscape Protection in Albania 2. The National Center for Community Services 3. SEEP (Social Education … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

The Association “Protection and Development Environmental & Social – ILIRIA” in Tirana joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

The Association “Protection and Development Environmental & Social – ILIRIA” in Tirana  joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

The Association Ecological Linking in Elbasan joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

The Association Ecological Linking in Elbasan joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the campaign of ROCA coalition in … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

The Association Pro Environment joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

The Association Pro Environment  joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the campaign of ROCA coalition in order … Continue reading