Position-paper-ROCA-logo

The Association for the Development of Natural Resources in ELbasan joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

The Association for the Development of Natural Resources in ELbasan  joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

Environmental Management and Integration Institute in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

Environmental Management and Integration Institute  in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the campaign of ROCA … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

SEEP in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

SEEP (Social Education & Environment Protection) in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the campaign of ROCA … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

The National Center for Community Services in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

The National Center for Community Services in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the campaign of ROCA … Continue reading

Position-paper-ROCA-logo

The Association for Natural Landscape Protection in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition

The Association for Natural Landscape Protection in Albania joins ANEP’s call for the organization of the campaign “Anti-A” Coalition, by environmental associations in Albania. This coalition will express his support for ROCA Position Paper. ANEP is joining the campaign of … Continue reading

Earth_Hour_2013_Banner_400x300cm_WEB

Njoftim për shtyp

“Earth Hour – Ora e Tokes” eshte nje event global, dhe eshte konfirmuar si aktiviteti mjedisor me pjesemarrje me masive ne bote. Kulmi i ketij aktiviteti sensibilizues eshte te Shtunen e fundit te Marsit, 23 mars, kur ne oren 20.30 … Continue reading

Earth_Hour_2013_Banner_400x300cm_WEB

”Ora e Tokës: Një orë nuk mjafton”

Këtë vit, komunitetet e Orës së Tokës e kanë kaluar ngjarjen në një dimension të ri. Shumë më shumë se një ngjarje një-orëshe, Ora e Tokës po i shërben skuadrave WWF dhe komuniteteve vullnetare si gjeneruese e rezultateve të dukshme … Continue reading

Earth_Hour_2013_Banner_400x300cm_WEB

ORA E TOKËS 2013 Ngjarje nga bota

EUROPA NXIT PJESËMARRJEN E SA MË SHUMË VENDEVE NË FUSHATËN “UNË PREMTOJ, NËSE JU PREMTONI” Në vitin 2012 u shpall projekti pilot, me pjesëmarrjen e 13 vendeve, ndërsa këtë vit kanë marrë pjesë më shumë se 50 vende, ku 14 … Continue reading

Earth_Hour_2013_Banner_400x300cm_WEB

Disa nga aktivietet që do zhvillohen ne mbare boten për Orën e Tokës

  Zelanda e Re Festivali i patinazhit Këtë vit, ky vend i largët ishullor do të jetë një nga të parët që do të startojë festimet e Orës se Tokës duke përcjellë karakterin jo-institucional të lëvizjes përmes sfidës ‘’Unë premtoj… … Continue reading

91

Ora e Tokës 2013: Bashkohu me ne dhe premto- “NDALO, FILLO, VAZHDO”

  Çfarë është Ora e Tokës?  Ora e Tokës është momenti kur gjithsecili prej nesh, fik dritat dhe pajisjet elektroshtëpiake për të treguar se ka njohje mbi problemet e ndryshimeve klimatike dhe atyre mjedisore. Është njësoj sikur po festohet një … Continue reading