Earth Hour Albania 2015 – Flashmob

 

ANEP-Shoqata Për Politika të Reja të Mjedisit, LoveAnd Dance KurseKercimi Timeless Events dhe Shkolla “Pjetër Budi” tek Sheshi Nënë Tereza në kuadrin e Earth Hour organizuan një Flashmob me 27.03.2015. Earth Hour është një lëvizje pozitive dhe si e tillë Ne nuk protestuam me një protest rruge por me një “party rruge” kundër ndryshimeve klimatike. “Unë përdor fuqin time” ishte motoja e flashmob-it për të frymëzuar dhe nxitur veprime të vogla lokale por me ndikim të madh ne rangun Global.

https://www.youtube.com/watch?v=YgEyXpuuDMIEarth Hour Albania Flashmob