Join the Association

Miresevini ne shoqaten ANEP! Jeni te mirepritur!

Per t’iu shtuar armates se anetareve apo vullnetareve te shoqates ANEP, duhet te keni deshire per te kontribuar per mjedisin, dhe te keni vullnetin per te marre pjese vullnetarisht ne organizimin dhe mbarevajtjen e veprimtarive me karakter mjedisor qe vullnetaret e ANEP organizojne.
Anetaresimi ka nje kuote vjetore qe kalon ne arken e Shoqates, per te mbuluar shpenzimet minimale te materjaleve qe duhen per aktivitetet e saj.

Ne momentin e anetaresimit, anetari i ri duhet te marre bluzen me logon e shoqates (kliko ketu per te pare bluzat)

Forme aplikimi

  • Nese kerkoni te komunikoni me ndonje nga vulletaret tane per te ditur me shume rreth punes se tyre, klikoni ketu

Verification

Nese kerkoni te komunikoni me ndonje nga vulletaret tane per te ditur me shume rreth punes se tyre, klikoni ketu