Lorgo e Earth Hour me 60 cifte me veshje cermonie martesore

Në bashkëpunim me ”Love And Dance” me 14 shkurt 2015 realizuam logon e Earth Hour me 60 cifte të veshur me veshje cermonie martesore në ambjentet e City Park për të tërhequr vëmendjen e njerzve dhe për të përcjellur mesazhin “Ashtu sic premtojmë në cermonit martesore që do kujdesemi për njëri- tjetrin, ashtu duhet të premtojmë që do kujdesemi dhe për Tokën tonë”