Muri i Endrrave-Dita Botrore e Mjedisit

Me 4 qershor 2015 ANEP ne bashkepunim me Ecovolis, ne kuader te Dites Boterore te Mjedisit organizuan “Muri i Endrrave”. Ku ne murin e improvizuar ne Bulevardin “Deshmoret e Kombit” u ftuan qytetare te ndryshem te shkruanin endrrat e tyre mjedisore. Gjithashtu u realizua dhe nje ekspozite me foto mjedisore. I gjithe aktiviteti u shoqerua me tingujt e violines nga Kristian Gusho.