Ora e Tokes 2015

Që nga viti 2007 kur Ora e Tokës u iniciua nga WWF Australia vetëm ne Sidnej, tashmë në 2015 jane 2 miliarde njerez nga 7.000 qytete ne 172 shtete të planetit. Ky është viti i 7-të që ANEP-Shoqata Për Politika të Reja të Mjedisit organizojë ‘’Oren e Tokës’’ në Shqipëri . ANEP në bashkepunim me shoqatat e tjera me 28 Mars organizojë disa aktivitete në Tiranë, Durrës, Lezhë (ANEP), Shkodër ( Change the World ), Vlorë Seep), Pogradec VETAR, Kamëz, Bulqiz ( Shoqata “EKSPERTET E RINJ MJEDISOR” ), Korce, etj, gjatë paradites dhe në orët e mbrëmjes. Këtë vit Ora e Tokes në Shqipëri u perkrah nga Ambasadorët e Orës së Tokës si: Olen Cesari (video https://www.youtube.com/watch?v=-7cR4WkNOzw ), Ermal Mamaqi (Video https://www.youtube.com/watch?v=qm7jas8jmJo ), Gazmend Paja (Video https://www.youtube.com/watch?v=MrbgUYfzEU8 ), Kristi Popa, Klubi i Klubi i mëngjesit, Erion Kristo, Romeo Hanxhari, Shezai Rrokaj, Sazan Guri, Ina Kasimati, Ened Mato, Eljan Tanini, Suela Shkurti Partnerët e Orës së Tokes në Shqipëri ishin: Teleperformance Albania, Timeless Events, Albaelecttrica, Ecovolis , Digiprint, LoveAnd Dance KurseKercimi. Shkolla 9-Vjecare “Pjeter Budi” Tirane, Gjimnazi “A.Z Cajupi” Tirane, Gjimnazi “Ibrahim Rugova” Kamez, Gjimnazi Jopublik “rogacionistet” Lezhe Mirënjohje për të gjithë ju që kontribuat në suksesin e Earth Hour Albania Dhe në fund FALEMINDERIT gjithë vullnetarve që i dhanë shpirtin këtij eventi. Earth Hour Albania 2015